Ali imate kakršne koli težave? Ne skrbite, saj jih lahko preprosto rešite z našo pomočjo! Če ste naleteli na težave, preden ste sploh začeli igrati, je vse kar morate vedeti le, na koga se obrniti. Če se težave pojavljajo pri sami prijavi, pri uporabi vaše bonus kode ali pa z dostopom do spletne strani; potem smo tu za vas!

Pri kakršni koli težavi, naj je ta velika ali majhna, vam lahko pomagamo mi! Vse, kar morate storiti je, da preprosto izpolnite spodnji kontaktni obrazec in opišete vaše težave. Po posredovanem izpolnjenem kontaktnem obrazcu bomo takoj, ko bo to mogoče, stopili v stik z vami in vam pomagali pri rešitvi problema. Naj vas ne skrbi, če ne bomo mogli odgovoriti na vašo poizvedbo, saj vas bomo v tem primeli usmerili do nekoga, ki vam bo lahko pomagal. Zelo verjetno je, da se tudi drugi ljudje soočajo s podobnimi težavami kot vi, tako da boste v vsakem primeru prejeli koristen odgovor.

Če je vaše vprašanje nekoliko bolj zapleteno ali predolgo za spodnji obrazec, ne pozabite, da imamo v tem primeru na voljo e-poštni naslov, ki je namenjen prav takim vprašanjem! Pošljite elektronsko sporočilo na elektronski naslov: betbonuscode@gmail.com in prejeli boste odgovore na vsa vprašanja, ki vas težijo.

← nazaj na prvo stran