Spletne stave predstavljajo zabavo, zato želimo na kod-bonusu.com zagotoviti, da ima z njimi vsakdo dobre izkušnje. Zavezali smo se temu, da testiramo in preglejujemo vse spletne stavnice, da bi prišli do dragocenih zaključkov za izboljšanje vašega spletnega stavništva.
kod-bonusu.com je del velikega omrežja, ki zagotavlja informacije v 20 različnih državah. Anglija, Nemčija, Danska, Švedska in Poljska so le nekateri izmed večjih trgov za spletne stave, vendar se pri kod-bonusu.com trudimo, da so zastopani tudi manjši trgi za izboljšanje stavnih izkušenj čim več posameznikov.

Vizija in poslanstvo

Vizija: Vsem zainteresiranim bomo pomagali do najboljših izkušenj s spletnimi stavami.
Poslanstvo: Poglobljeni pregledi spletnih stavnic in dragoceni članki o stavah pripravijo naše bralce za dosego pozitivnih stavnih izkušenj.

Poslovni model

Za zagotavljanje poglobljenih pregledov in dragocenih člankov o spletnih stavah so potrebna sredstva. Na kod-bonusu.com s partnerskim trženjem pridobivamo sredstva, ki potrebna za dosego naših ciljev. Skratka, sklepamo dogovore s posameznimi podjetji, kar pomeni, da prejmemo provizijo vsakič, ko se eden izmed naših bralcev odloči, da postane član ene izmed spletnih stavnic, o katerih pišemo revizije.
Za preprečevanje vplivanja na vsebino člankov imamo na kod-bonusu.com vzpostavljeno strogo uredniško linijo, o čemer si lahko več preberete kasneje.

Kako deluje partnersko trženje?

Partnersko trženje je eden izmed najbolj razširjenih poslovnih modelov na svetovnem spletu. Podjetje A plača dogovorjeni znesek podjetju B, če to podjetju A pošlje stranko. Preprosto povedano, kod-bonusu.com prejme plačilo, ko bet365, Unibet ali katera druga stavnica prejme novega člana, ki je bil tja napoten z našega članka.
Za mnoga podjetja ta poslovni model predstavlja privlačno trženje, saj plačajo le za promet, ki so ga dejansko prejeli. Partnersko trženje je veliko bolj učinkovito v primerjavi z televizijskim oglaševanjem, kjer podjetja zapravijo veliko denarja, da zakupijo 15 sekund v času najvišje gledanosti, vendar za niti eno zagotovljeno novo stranko.
V grafiki spodaj smo prikazali delovanje poslovnega modela.

about-us-http-www-kod-bonusu-com

Uredniška linija

Igralniška industrija je velika in ji v mnogih primerih manjka preglednosti. Iz tega razloga smo pri izbiri tem člankov in stavnic, ki so navedene na naši spletni strani, zelo previdni.

Manj je več

Obstaja veliko spletnih stavnic, vendar vse od njih niso omenjene na kod-bonusu.com. V interesu kvalitete pred kvantiteto jih veliko zavrnemo.

Preizkusimo vse stavnice, vendar revizije napišemo le o tistih, ki zagotavljajo doslednost in zanesljivost pri svoji ponudbi. Če stavnica tega ne zagotavlja, če ima vprašljive storitve za stranke ali ima nerazumljive zahteve od svojih strank, na naši spletni strani ni ocenjena.

Pri svojem delu sprejmemo veliko subjektivnih odločitev, vendar smo zaradi dobrega razumevanja industrije igre prepričani, da smo med najboljšimi pri izbiri spletnih stavnic, o katerih je vredno razmisliti. Stavnice, ki so vključene v recenzijo, so izbrane na podlagi vpogleda v industrijo in osebnih izkušenj, pozornosti na trenutno stanje v medijih Združenega Kraljestva kot tudi na podlagi izkušenj kupcev pri stavnicah.

Revizije

Na kod-bonusu.com delujemo s poslovnim modelom partnerskega trženja, kar pomeni, da prejmemo provizijo vsakič, ko napotimo novega člana k določeni stavnici. Plačilo ne vpliva na izbiro in vsebino naših mnenj. Kot je bilo omenjeno v prejšnjem poglavju, si pridržujemo pravico do zavrnitve določene stavnice, če ta ne zagotavlja zadovoljivih storitev. Zaradi tega so naše ocene nepristranske in zanesljive.

Vsebina

Naša naloga vsebine je, da dodamo vrednost igralniški industriji. S tem namenom smo razvili široko paleto vodnikov, ki vodijo k večji vrednosti športnih stav in bralcem ponujajo boljše znanje o sklepanju stav na športne dogodke in prireditve. Pišemo tudi tematske članke, ki temeljijo na zabavi in alternativnih pogledih na igralniško industrijo.